Secret.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jaký je Váš názor na předehru...

2 posters

Goto down

Jaký je Váš názor na předehru... Empty Jaký je Váš názor na předehru...

Příspěvek  emily88 Mon May 04, 2009 6:26 pm

Docela by mě zajímalo jaký je Váš názor na předehru, jestli máte rádi předehry nebo jestli se Vám zdají naprosto zbytečně, třebá Já miluji krásné dlouhé předehry plné něžných dotyků,rajcovních dotyků a krásných dlouhých polibků po celém tělíčku své přítelkyně. A co vy???
emily88
emily88

Poèet pøíspìvkù : 8

Návrat nahoru Goto down

Jaký je Váš názor na předehru... Empty 1*

Příspěvek  anno4 Mon May 04, 2009 10:51 pm

jezisi, o predehre mi ani nemluv, to je asi ta nejlepsi vec na samotnem milovani, to je teprve parada, kdyz se nezne dotýkáte navzájem, líbáte, septáte do ouska prekrasna slova plná lásky, skádlíte atd.. myslim ze kazdy vi o cem tady mluvim Smile takze neni treba to dale rozebirat.
btw. jeste lepsi je milovani okoreni (predehru) nejakymi hrackami, to je pak taky jiny zajimvay zazitek Twisted Evil cheers

anno4
V.I.P
V.I.P

Poèet pøíspìvkù : 80

http://www.error404.tym.cz/

Návrat nahoru Goto down

Jaký je Váš názor na předehru... Empty Mohu jen souhlasit

Příspěvek  emily88 Tue May 05, 2009 12:24 am

anno4 napsal:jezisi, o predehre mi ani nemluv, to je asi ta nejlepsi vec na samotnem milovani, to je teprve parada, kdyz se nezne dotýkáte navzájem, líbáte, septáte do ouska prekrasna slova plná lásky, skádlíte atd.. myslim ze kazdy vi o cem tady mluvim Smile takze neni treba to dale rozebirat.
btw. jeste lepsi je milovani okoreni (predehru) nejakymi hrackami, to je pak taky jiny zajimvay zazitek Twisted Evil cheers

Plně s tebou souhlasím, třeba to okořenit kostkou ledu kterou pritelkyni jedes po zadech o zatylku az po zadecek vrele doporucuji, a nebo takova spolecna sprcha je nadherna soucast predehry
emily88
emily88

Poèet pøíspìvkù : 8

Návrat nahoru Goto down

Jaký je Váš názor na předehru... Empty Re: Jaký je Váš názor na předehru...

Příspěvek  anno4 Tue May 05, 2009 8:36 am

emily88 napsal:
anno4 napsal:jezisi, o predehre mi ani nemluv, to je asi ta nejlepsi vec na samotnem milovani, to je teprve parada, kdyz se nezne dotýkáte navzájem, líbáte, septáte do ouska prekrasna slova plná lásky, skádlíte atd.. myslim ze kazdy vi o cem tady mluvim Smile takze neni treba to dale rozebirat.

Plně s tebou souhlasím, třeba to okořenit kostkou ledu kterou pritelkyni jedes po zadech o zatylku az po zadecek vrele doporucuji, a nebo takova spolecna sprcha je nadherna soucast predehry

kostkou ledu, jej ta by me hnala Very Happy je silene zimomriva, sice jsem nemel zrovna tohle na mysli, ale i to zni pekne, jen kdyby ji tak nevadil chlad a zima Laughing jinak ta sprcha/koupel je super, ani bys mnohdy neveril co se pri tom uzije zabavy bounce

anno4
V.I.P
V.I.P

Poèet pøíspìvkù : 80

http://www.error404.tym.cz/

Návrat nahoru Goto down

Jaký je Váš názor na předehru... Empty Re: Jaký je Váš názor na předehru...

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: