Off topic
4 posters
Secret.forum.st :: DISKUZE :: Off topic
Strana 1 z 1
Off topic
kdyz ne o sexu, tak o cem?
...tak tedy zacnu jááááá
Jmenuji se Daniel a jsme uz pracujici clovek (nastesti).... mno a mam rad (moc rad) sex, hudbu, setkani s prately....z hudby nejvice tanecni pecky a zanry jako techno, hardstyle, jumpstyle atd...
btw. Jumpstyle Praktikuju
...tak tedy zacnu jááááá
Jmenuji se Daniel a jsme uz pracujici clovek (nastesti).... mno a mam rad (moc rad) sex, hudbu, setkani s prately....z hudby nejvice tanecni pecky a zanry jako techno, hardstyle, jumpstyle atd...
btw. Jumpstyle Praktikuju
ahoj
Ja jsem take pracujci clovek miluji sex.
Rozhodla jsem se zalozit tohle forum aby jsme se podeli o erotickej obsah tady.
Jmeno jme Lucie 22let :-)
Rozhodla jsem se zalozit tohle forum aby jsme se podeli o erotickej obsah tady.
Jmeno jme Lucie 22let :-)
ahoj:)
já jsem taky pracující člověk...je mi 23 let a pocházím kousek od brna... miluju sex a vše kolem něj... mám rád muziku ( rap, elektro, dubstep atd) a tajně toužím po lucinčiným zadečku:)
ondra85- Poèet pøíspìvkù : 28
Re: Off topic
ondra85 napsal:já jsem taky pracující člověk...je mi 23 let a pocházím kousek od brna... miluju sex a vše kolem něj... mám rád muziku ( rap, elektro, dubstep atd) a tajně toužím po lucinčiným zadečku:)
at koukam jak koukam, tak jsem zde nejmladsi 21 let...achich ouvej ---
btw.s tim zadeckem bych si nechal taky rict
o mě
nazdarek
jmenuji se martin studuju zachvilec dělám maturitu a potom pudu na pravnika přividělávám si jako ochranka jemi 19 mám rád sex tequilu a bezhlavi adrenalinoví akce
jmenuji se martin studuju zachvilec dělám maturitu a potom pudu na pravnika přividělávám si jako ochranka jemi 19 mám rád sex tequilu a bezhlavi adrenalinoví akce
m3b4c8- Poèet pøíspìvkù : 49
mista
od kud ste ?? (kdo by netoužil po luččině prdelce ??)
m3b4c8- Poèet pøíspìvkù : 49
Secret.forum.st :: DISKUZE :: Off topic
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: